Food Park City | “Ό,τι τσικνίζει … γυρίζει”

Food Park City | “Ό,τι τσικνίζει … γυρίζει”

Η Τσικνοπέμπτη, η αγαπημένη ημέρα των απανταχού κρεατοφάγων, φέτος, στις 28 Φεβρουαρίου, γιορτάζεται στο Food Park City, το street food restaurant της Λευκωσίας που έχει συνεπάρει μικρούς και μεγάλους.

Έαν “ψήνεστε” για ένα τρελό και ξέφρενο βράδυ Τσικνοπέμπτης, στο Food Park City το κρέας και η διασκέδαση θα πρωταγωνιστούν. Πάρτε την οικογένεια ή την παρέα σας και ελάτε στο Food Park City να “τσικνίσουμε”, απολαμβάνοντας από το buffet ζουμερά και μοναδικά φαγητά μαγειρεμένα στην Ofyr grill. Το γλέντι κορυφώνεται παρέα με τη Χρύσω Δημήτρη στο τραγούδι και τον Μύρων Ευαγγελίδη στην κιθάρα.

€14.00 / άτομο
Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας - 22 283320

Το έθιμο θέλει τσίκνα και ... Food Park City!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.