Food Park City | “Ό,τι τσικνίζει … γυρίζει”

Food Park City | “Ό,τι τσικνίζει … γυρίζει”

Η Τσικνοπέμπτη, η αγαπημένη ημέρα των απανταχού κρεατοφάγων, φέτος, στις 28 Φεβρουαρίου, γιορτάζεται στο Food Park City, το street food restaurant της Λευκωσίας που έχει συνεπάρει μικρούς και μεγάλους.

Έαν “ψήνεστε” για ένα τρελό και ξέφρενο βράδυ Τσικνοπέμπτης, στο Food Park City το κρέας και η διασκέδαση θα πρωταγωνιστούν. Πάρτε την οικογένεια ή την παρέα σας και ελάτε στο Food Park City να “τσικνίσουμε”, απολαμβάνοντας από το buffet ζουμερά και μοναδικά φαγητά μαγειρεμένα στην Ofyr grill. Το γλέντι κορυφώνεται παρέα με τη Χρύσω Δημήτρη στο τραγούδι και τον Μύρων Ευαγγελίδη στην κιθάρα.

€14.00 / άτομο
Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας - 22 283320

Το έθιμο θέλει τσίκνα και ... Food Park City!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονηθέντος εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε πως, ο Γενικός Εισαγγελέας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καταχώρηση ποινικών διώξεων, για οποιοδήποτε αδίκημα. «Αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί μου ήταν ερασιτέχνες» αλλά αυτοί που συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα «είναι επαγγελματίες», ανέφερε η κ. Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE